02.01
0201.10.00.00.00
0201.20
0201.20.20.00.00
0201.20.30.00.00
0201.20.50.00.00
0201.20.90.00.00
0201.30.00.00.00
02.02
0202.10.00.00.00
0202.20
0202.20.10.00.00
0202.20.30.00.00
0202.20.50.00.00
0202.20.90.00.00
0202.30
0202.30.10.00.00
0202.30.50.00.00
0202.30.90.00.00
02.03
0203.11
0203.11.10.00.00
0203.11.90.00.00
0203.12
0203.12.11.00.00
0203.12.19.00.00
0203.12.90.00.00
0203.19
0203.19.11.00.00
0203.19.13.00.00
0203.19.15.00.00
0203.19.55.00.00
0203.19.59.00.00
0203.19.90.00.00
0203.21
0203.21.10.00.00
0203.21.90.00.00
0203.22
0203.22.11.00.00
0203.22.19.00.00
0203.22.90.00.00
0203.29
0203.29.11.00.00
0203.29.13.00.00
0203.29.15.00.00
0203.29.55.00.00
0203.29.59.00.00
0203.29.90.00.00
02.04
0204.10.00.00.00
0204.21.00.00.00
0204.22
0204.22.10.00.00
0204.22.30.00.00
0204.22.50.00.00
0204.22.90.00.00
0204.23.00.00.00
0204.30.00.00.00
0204.41.00.00.00
0204.42
0204.42.10.00.00
0204.42.30.00.00
0204.42.50.00.00
0204.42.90.00.00
0204.43
0204.43.10.00.00
0204.43.90.00.00
0204.50
0204.50.11.00.00
0204.50.13.00.00
0204.50.15.00.00
0204.50.19.00.00
0204.50.31.00.00
0204.50.39.00.00
0204.50.51.00.00
0204.50.53.00.00
0204.50.55.00.00
0204.50.59.00.00
0204.50.71.00.00
0204.50.79.00.00
0205.00
0205.00.20.00.11
0205.00.20.00.19
0205.00.80.00.11
0205.00.80.00.19
02.06
0206.10
0206.10.10.00.00
0206.10.95.00.00
0206.10.98.00.00
0206.21.00.00.00
0206.22.00.00.00
0206.29
0206.29.10.00.00
0206.29.91.00.00
0206.29.99.00.00
0206.30.00.00.00
0206.41.00.00.00
0206.49.00.00.00
0206.80
0206.80.10.00.00
0206.80.91.00.00
0206.80.99.00.11
0206.80.99.00.12
0206.80.99.00.19
0206.90
0206.90.10.00.00
0206.90.91.00.00
0206.90.99.00.11
0206.90.99.00.12
0206.90.99.00.19
02.07
0207.11
0207.11.10.00.00
0207.11.30.00.00
0207.11.90.00.00
0207.12
0207.12.10.00.00
0207.12.90.00.00
0207.13
0207.13.10.00.00
0207.13.20.00.00
0207.13.30.00.00
0207.13.40.00.00
0207.13.50.00.00
0207.13.60.00.00
0207.13.70.00.00
0207.13.91.00.00
0207.13.99.00.00
0207.14
0207.14.10.00.00
0207.14.20.00.00
0207.14.30.00.00
0207.14.40.00.00
0207.14.50.00.00
0207.14.60.00.00
0207.14.70.00.00
0207.14.91.00.00
0207.14.99.00.00
0207.24
0207.24.10.00.00
0207.24.90.00.00
0207.25
0207.25.10.00.00
0207.25.90.00.00
0207.26
0207.26.10.00.00
0207.26.20.00.00
0207.26.30.00.00
0207.26.40.00.00
0207.26.50.00.00
0207.26.60.00.00
0207.26.70.00.00
0207.26.80.00.00
0207.26.91.00.00
0207.26.99.00.00
0207.27
0207.27.10.00.00
0207.27.20.00.00
0207.27.30.00.00
0207.27.40.00.00
0207.27.50.00.00
0207.27.60.00.00
0207.27.70.00.00
0207.27.80.00.00
0207.27.91.00.00
0207.27.99.00.00
0207.32
0207.32.11.00.00
0207.32.15.00.00
0207.32.19.00.00
0207.32.51.00.00
0207.32.59.00.00
0207.32.90.00.00
0207.33
0207.33.11.00.00
0207.33.19.00.00
0207.33.51.00.00
0207.33.59.00.00
0207.33.90.00.00
0207.34
0207.34.10.00.00
0207.34.90.00.00
0207.35
0207.35.11.00.00
0207.35.15.00.00
0207.35.21.00.00
0207.35.23.00.00
0207.35.25.00.00
0207.35.31.00.00
0207.35.41.00.00
0207.35.51.00.00
0207.35.53.00.00
0207.35.61.00.00
0207.35.63.00.00
0207.35.71.00.00
0207.35.79.00.00
0207.35.91.00.00
0207.35.99.00.00
0207.36
0207.36.11.00.00
0207.36.15.00.00
0207.36.21.00.00
0207.36.23.00.00
0207.36.25.00.00
0207.36.31.00.00
0207.36.41.00.00
0207.36.51.00.00
0207.36.53.00.00
0207.36.61.00.00
0207.36.63.00.00
0207.36.71.00.00
0207.36.79.00.00
0207.36.81.00.00
0207.36.85.00.00
0207.36.89.00.00
0207.36.90.00.00
02.08
0208.10
0208.10.10.00.00
0208.10.90.00.00
0208.30.00.00.00
0208.40
0208.40.10.00.00
0208.40.90.00.00
0208.50.00.00.00
0208.90
0208.90.10.00.00
0208.90.30.00.00
0208.90.55.00.00
0208.90.60.00.00
0208.90.70.00.00
0208.90.95.00.11
0208.90.95.00.19
0209.00
0209.00.11.00.00
0209.00.19.00.00
0209.00.30.00.00
0209.00.90.00.00
02.10
0210.11
0210.11.11.00.00
0210.11.19.00.00
0210.11.31.00.00
0210.11.39.00.00
0210.11.90.00.00
0210.12
0210.12.11.00.00
0210.12.19.00.00
0210.12.90.00.00
0210.19
0210.19.10.00.00
0210.19.20.00.00
0210.19.30.00.00
0210.19.40.00.00
0210.19.50.00.00
0210.19.60.00.00
0210.19.70.00.00
0210.19.81.00.00
0210.19.89.00.00
0210.19.90.00.00
0210.20
0210.20.10.00.00
0210.20.90.00.00
0210.91.00.00.00
0210.92.00.00.00
0210.93.00.00.00
0210.99
0210.99.10.00.00
0210.99.21.00.00
0210.99.29.00.00
0210.99.31.00.00
0210.99.39.00.00
0210.99.41.00.00
0210.99.49.00.00
0210.99.51.00.00
0210.99.59.00.00
0210.99.60.00.00
0210.99.71.10.00
0210.99.71.20.00
0210.99.79.00.00
0210.99.80.00.00
0210.99.90.00.00
|
Sığır eti (taze veya soğutulmuş):
- Karkas ve yarım karkas
- Diğer kemikli parçalar:
- - Çeyrek karkas (eşit olarak bölünmüş)
- - Karkasın ön çeyrekleri (ayrılmamış veya ayrılmış)
- - Karkasın arka çeyrekleri (ayrılmamış veya ayrılmış)
- - Diğerleri
- Kemiksiz
Sığır eti (dondurulmuş):
- Karkas ve yarım karkas
- Diğer kemikli parçalar:
- - Çeyrek karkas (eşit olarak bölünmüş)
- - Karkasın ön çeyrekleri (ayrılmamış veya ayrılmış)
- - Karkasın arka çeyrekleri (ayrılmamış veya ayrılmış)
- - Diğerleri
- Kemiksiz:
- - Karkasın ön çeyrekleri (bütün veya en fazla beş parçaya bölünmüş,
her çeyrek karkas dondurulmuş tek bir blok halinde) ; iki blok
halinde dondurulmuş, eşit olarak bölünmüş çeyrek parçalar [ bu
bloklardan biri tam veya en fazla beş parçaya bölünmüş ön çeyrek
parçadan,diğeri tek parça halinde arka çeyrek parçadan (fileto
hariç) oluşmalıdır.]
- - Karkasın ön çeyreklerinin döş ve kaburga etleri
- - Diğerleri
Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş):
- Taze veya soğutulmuş:
- - Karkas veya yarım karkas :
- - - Evcil domuz eti
- - - Diğerleri
- - But, kol ve bunların parçaları (kemikli):
- - - Evcil domuz eti:
- - - - But ve but parçaları
- - - - Kol ve kol parçaları
- - - Diğerleri
- - Diğerleri:
- - - Evcil domuz eti:
- - - - Ön kısım ve bunların parçaları
- - - - Bel kısmı ve bunların parçaları
- - - - Karın ve karın parçaları
- - - - Diğerleri:
- - - - - Kemiksiz
- - - - - Diğerleri
- - - Diğerleri
- Dondurulmuş:
- - Karkas ve yarım karkas:
- - - Evcil domuz eti
- - - Diğerleri
- - But, kol ve bunların parçaları (kemikli):
- - - Evcil domuz eti:
- - - - But ve but parçaları
- - - - Kol ve kol parçaları
- - - Diğerleri
- - Diğerleri:
- - - Evcil domuz eti:
- - - - Ön kısım ve bunların parçaları
- - - - Bel kısmı ve bunların parçaları
- - - - Karın ve karın parçaları
- - - - Diğerleri:
- - - - - Kemiksiz
- - - - - Diğerleri
- - - Diğerleri
Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş):
- Kuzuların karkas ve yarım karkasları (taze veya soğutulmuş)
- Diğer koyun etleri (taze veya soğutulmuş):
- - Karkas ve yarım karkas
- - Diğer kemikli parçalar:
- - - Kısa ön çeyrekler
- - - Fileto veya sağrı (tam veya yarım)
- - - But veya yarım but
- - - Diğerleri
- - Kemiksiz
- Kuzu eti (karkas ve yarım karkas) (dondurulmuş )
- Diğer koyun etleri (dondurulmuş):
- - Karkas ve yarım karkas
- - Kemikli diğer parçalar:
- - - Kısa ön çeyrekler
- - - Fileto veya sağrı (tam veya yarım)
- - - But veya yarım but
- - - Diğerleri
- - Kemiksiz:
- - - Kuzu eti
- - - Diğerleri
- Keçi eti:
- - Taze veya soğutulmuş:
- - - Karkas ve yarım karkas
- - - Kısa ön çeyrekler
- - - Fileto veya sağrı (tam veya yarım)
- - - But veya yarım but
- - - Diğerleri:
- - - - Kemikli parçalar
- - - - Kemiksiz parçalar
- - Dondurulmuş:
- - - Karkas ve yarım karkas
- - - Kısa ön çeyrekler
- - - Fileto veya sağrı (tam veya yarım)
- - - But veya yarım but
- - - Diğerleri:
- - - - Kemikli parçalar
- - - - Kemiksiz parçalar
At,eşek,katır veya bardo etleri(taze,soğutulmuş veya dondurulmuş):
- Taze veya soğutulmuş
- - At eti
- - Eşek, katır ve bardo etleri
- Dondurulmuş
- - At eti
- - Eşek, katır ve bardo etleri
Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır veya bardoların
yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş):
- Sığır sakatatı (taze veya soğutulmuş):
- - Eczacılık ürünlerinin imaline mahsus olanlar
- - Diğerleri:
- - - Kalın ve ince etek
- - - Diğerleri
- Sığır sakatatı (dondurulmuş):
- - Diller
- - Karaciğerler
- - Diğerleri:
- - - Eczacılık ürünlerinin imaline mahsus olanlar
- - - Diğerleri:
- - - - Kalın ve ince etek
- - - - Diğerleri
- Domuz sakatatı (taze veya soğutulmuş)
- Domuz sakatatı (dondurulmuş):
- - Karaciğerler
- - Diğerleri
- Diğerleri (taze veya soğutulmuş):
- - Eczacılık ürünlerinin imaline mahsus olanlar
- - Diğerleri:
- - - At,eşek,katır ve bardo sakatatı
- - - Koyun ve keçi sakatatı
- - - - Koyun ve keçilerin karaciğerleri
- - - - Koyun kuyruğu
- - - - Koyun ve keçilerin diğer sakatatı
- Diğerleri (dondurulmuş):
- - Eczacılık ürünlerinin imaline mahsus olanlar
- - Diğerleri:
- - - At,eşek,katır ve bardo sakatatı
- - - Koyun ve keçi sakatatı
- - - - Koyun ve keçilerin karaciğerleri
- - - - Koyun kuyruğu
- - - - Koyun ve keçilerin diğer sakatatı
01.05 Pozisyonuna giren kümes hayvanlarının etleri ve yenilen
sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş):
- Horoz ve tavuklar ( "Gallus domesticus" türü):
- - Parçalanmamış (taze veya soğutulmuş):
- - - Tüyleri yolunmuş, bağırsakları çıkarılmış,başlı ve ayaklı % 83'lük
denilen tavuklar
- - - Tüyleri yolunmuş,içleri boşaltılmış,baş ve ayakları kesilmiş,fakat
boyun,yürek,karaciğer ve taşlıkları alınmamış % 70'lik denilen
tavuklar
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış,baş ve ayakları,boynu,yüreği ,
karaciğeri ve taşlığı alınmış %65'lik denilen tavuklar veya diğer
şekilde bulunanlar
- - Parçalanmamış (dondurulmuş):
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş ve ayakları
kesilmiş, boynu, karaciğeri, yüreği ve taşlığı alınmamış
% 70'lik denilen tavuklar
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş ve ayakları
kesilmiş, boynu, karaciğeri, yüreği ve taşlığı alınmış
% 65'lik denilen tavuklar veya diğer şekilde bulunanlar
- - Parça halindeki etler ve sakatat (taze veya soğutulmuş):
- - - Parçalar:
- - - - Kemiksiz
- - - - Kemikli:
- - - - - Yarım veya çeyrekler
- - - - - Bütün kanatlar (kanat uçları olsun olmasın)
- - - - - Sırt,boyun,boyunlu sırt,kanat ve kuyruk uçları
- - - - - Göğüs ve göğüs parçaları
- - - - - But ve but parçaları
- - - - - Diğerleri
- - - Sakatat:
- - - - Karaciğerler
- - - - Diğerleri
- - Parça halindeki etler ve sakatat (dondurulmuş) :
- - - Parçalar:
- - - - Kemiksiz
- - - - Kemikli:
- - - - - Yarım veya çeyrekler
- - - - - Bütün kanatlar (kanat uçları olsun olmasın)
- - - - - Sırt,boyun,boyunlu sırt,kanat ve kuyruk uçları
- - - - - Göğüs ve göğüs parçaları
- - - - - But ve but parçaları
- - - - - Diğerleri
- - - Sakatat :
- - - - Karaciğerler
- - - - Diğerleri
- Hindiler:
- - Parçalanmamış (taze veya soğutulmuş):
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş ve ayakları kesilmiş, boyun,
yürek, karaciğer ve taşlığı alınmamış % 80'lik denilen hindiler
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş ve ayakları kesilmiş, boyun,
yürek,karaciğer ve taşlığı alınmış % 73'lük denilen hindiler veya
diğer şekilde bulunanlar
- - Parçalanmamış (dondurulmuş):
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş ve ayakları kesilmiş, boyun,
yürek, karaciğer ve taşlığı alınmamış % 80'lik denilen hindiler
- - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş ve ayakları kesilmiş, boyun,
yürek,karaciğer ve taşlığı alınmış % 73'lük denilen hindiler veya
diğer şekilde bulunanlar
- - Parça halindeki etler ve sakatat (taze veya soğutulmuş) :
- - - Parçalar:
- - - - Kemiksiz
- - - - Kemikli:
- - - - - Yarım veya çeyrekler
- - - - - Bütün kanatlar (kanat uçları olsun olmasın)
- - - - - Sırt,boyun,boyunlu sırt,kanat ve kuyruk uçları
- - - - - Göğüs ve göğüs parçaları
- - - - - But ve but parçaları:
- - - - - - Butun alt kısmı ve parçaları
- - - - - - Diğerleri
- - - - - Diğerleri
- - - Sakatat :
- - - - Karaciğerler
- - - - Diğerleri
- - Parça halindeki etler ve sakatat (dondurulmuş) :
- - - Parçalar:
- - - - Kemiksiz
- - - - Kemikli:
- - - - - Yarım veya çeyrekler
- - - - - Bütün kanatlar (kanat uçları olsun olmasın)
- - - - - Sırt,boyun,boyunlu sırt,kanat ve kuyruk uçları
- - - - - Göğüs ve göğüs parçaları
- - - - - But ve but parçaları:
- - - - - - Butun alt kısmı ve parçaları
- - - - - - Diğerleri
- - - - - Diğerleri
- - - Sakatat :
- - - - Karaciğerler
- - - - Diğerleri
- Ördekler, kazlar ve beç tavukları:
- - Parçalanmamış (taze veya soğutulmuş):
- - - Ördekler:
- - - - Tüyleri yolunmuş, kanı akıtılmış, içleri boşaltılmamış, yada
bağırsakları çıkarılmamış, baş ve ayakları kesilmemiş % 85'lik
denilen ördekler
- - - - Tüyleri yolunmuş,içleri boşaltılmış,baş ve ayakları kesilmiş,boyun
yürek,karaciğer ve taşlıkları alınmamış % 70'lik denilen ördekler
- - - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış, baş, ayak, boyun, yürek,
karaciğer ve taşlıkları alınmış % 63'lük denilen ördekler ve diğer
şekilde bulunanlar
- - - Kazlar:
- - - - Tüyleri yolunmuş, kanı akıtılmış, içleri boşaltılmamış, baş ve
ayakları kesilmemiş % 82'lik denilen kazlar
- - - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış,baş ve ayakları kesilmiş,yüreği
ve taşlığı alınmış veya alınmamış % 75'lik denilen kazlar veya
diğer şekilde bulunanlar
- - - Beç tavukları
- - Parçalanmamış (dondurulmuş):
- - - Ördekler:
- - - - Tüyleri yolunmuş, içleri boşaltılmış,baş ve ayakları kesilmiş,boynu,
karaciğeri, yüreği ve taşlığı alınmamış % 70'lik denilen ördekler
- - - - Tüyleri yolunmuş,içleri boşaltılmış,baş ve ayakları kesilmiş,boynu,
karaciğeri, yüreği ve taşlığı alınmış % 63'lük denilen ördekler
ve diğer şekilde bulunanlar
- - - Kazlar:
- - - - Tüyleri yolunmuş, kanı akıtılmış, içleri boşaltılmamış, baş ve
ayakları kesilmemiş % 82'lik denilen kazlar
- - - - Tüyleri yolunmuş,içleri boşaltılmış,baş ve ayakları kesilmiş,yüreği
ve taşlığı alınmış veya alınmamış % 75'lik denilen kazlar veya
diğer şekilde bulunanlar
- - - Beç tavukları
- - Yağlı karaciğerler (taze veya soğutulmuş):
- - - Kaz karaciğerleri
- - - Ördek karaciğerleri
- -Diğerleri ( taze veya soğutulmuş):
- - - Parçalar:
- - - - Kemiksiz:
- - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - Ördek veya beç tavuklarına ait olanlar
- - - - Kemikli:
- - - - - Yarım veya çeyrekler:
- - - - - - Ördeklere ait olanlar
- - - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - - Beç tavuklarına ait olanlar
- - - - - Bütün kanatlar (kanat uçları olsun olmasın)
- - - - - Sırt, boyun, boyunlu sırt, kanat ve kuyruk uçları
- - - - - Göğüs ve göğüs parçaları :
- - - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - - Ördek veya beç tavuklarına ait olanlar
- - - - - But ve but parçaları:
- - - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - - Ördek veya beç tavuklarına ait olanlar
- - - - - Kaz ve ördeğin "palto" denilen kısımları
- - - - - Diğerleri
- - - Sakatat:
- - - - Karaciğerler (kaz ve ördeklerin yağlı karaciğerleri hariç)
- - - - Diğerleri
- - Diğerleri ( dondurulmuş):
- - - Parçalar:
- - - - Kemiksiz:
- - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - Ördek veya beç tavuklarına ait olanlar
- - - - Kemikli:
- - - - - Yarım veya çeyrekler:
- - - - - - Ördeklere ait olanlar
- - - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - - Beç tavuklarına ait olanlar
- - - - - Bütün kanatlar (kanat uçları olsun olmasın)
- - - - - Sırt, boyun, boyunlu sırt, kanat ve kuyruk uçları
- - - - - Göğüs ve göğüs parçaları:
- - - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - - Ördek veya beç tavuklarına ait olanlar
- - - - - But ve but parçaları:
- - - - - - Kazlara ait olanlar
- - - - - - Ördek veya beç tavuklarına ait olanlar
- - - - - Kaz ve ördeğin "palto" denilen kısımları
- - - - - Diğerleri
- - - Sakatat :
- - - - Karaciğerler:
- - - - - Kazların yağlı karaciğerleri
- - - - - Ördeklerin yağlı karaciğerleri
- - - - - Diğerleri
- - - - Diğerleri
Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya
dondurulmuş):
- Tavşanlar veya yabani tavşanlara ait olanlar:
- - Evcil tavşanların etleri ve yenilen sakatatı
- - Diğerleri
- Maymunlara (primatlara) ait olanlar
- Balinalar, yunus balıkları ve domuzbalıkları (Cetacea
takımından memeliler); manati-deniz güzeli ve deniz ineklerine
(dugonlara) (Sirenia takımından memeliler) ait olanlar
- - Balina eti
- - Diğerleri
- Sürüngenlerin etleri ve yenilen sakatatı (yılanlar ve
kaplumbağalar dahil)
- Diğerleri:
- - Evcil güvercinlerin etleri ve yenilen sakatatı
- - Av hayvanlarına ait olanlar (tavşanlar veya yabani tavşanlar hariç)
- - Fok etleri
- - Ren geyiği eti
- - Kurbağa bacağı
- - Diğerleri
- - - Deve eti
- - - Diğerleri
Domuz yağı (etli kısımları içerenler hariç) ve kümes hayvanlarının
yağları (eritilmemiş veya başka suretle çıkarılmamış ) (taze,
soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş,
kurutulmuş veya tütsülenmiş):
- Domuzun deri altı yağı (lard):
- - Taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş
- - Kurutulmuş veya tütsülenmiş
- Domuz yağı (0209.00.11.00 veya 0209.00.19.00 alt pozisyonundakiler
hariç)
- Kümes hayvanlarının yağı
Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura edilmiş, kurutulmuş
veya tütsülenmiş); et veya sakatatın yenilen un ve kaba unları:
- Domuz etleri:
- - But, kol ve bunların parçaları (kemikli):
- - - Evcil domuz etleri:
- - - - Tuzlanmış veya salamura edilmiş:
- - - - - But ve but parçaları
- - - - - Kol ve kol parçaları
- - - - Kurutulmuş veya tütsülenmiş:
- - - - - But ve but parçaları
- - - - - Kol ve kol parçaları
- - - Diğerleri
- - Karın ve karın parçaları:
- - - Evcil domuzlara ait olanlar:
- - - - Tuzlanmış veya salamura edilmiş
- - - - Kurutulmuş veya tütsülenmiş
- - - Diğerleri
- - Diğerleri:
- - - Evcil domuzlara ait olanlar:
- - - - Tuzlanmış veya salamura edilmiş:
- - - - - Yarım karkas veya dörtte üç ön parça
- - - - - Dörtte üç arka parça veya orta kısımlar
- - - - - Ön parçalar ve ön parçaların kısımları
- - - - - Bel kısmı ve parçaları
- - - - - Diğerleri
- - - - Kurutulmuş veya tütsülenmiş:
- - - - - Ön kısmı ve parçaları
- - - - - Bel kısmı ve parçaları
- - - - - Diğerleri:
- - - - - - Kemiksiz
- - - - - - Diğerleri
- - - Diğerleri
- Sığır etleri:
- - Kemikli
- - Kemiksiz
- Diğerleri (et veya sakatatın yenilen un ve kaba unları dahil):
- - Maymunlara (primatlara) ait olanlar
- - Balinalar, yunus balıkları ve domuzbalıkları (Cetacea
takımından memeliler); manati-deniz güzeli ve deniz inekleri
(Sirenia takımından memeliler)
- - Sürüngenlere (yılanlar ve kaplumbağalar dahil)
ait olanlar
- - Diğerleri
- - - Etler:
- - - - At eti (tuzlanmış, salamura edilmiş veya kurutulmuş)
- - - - Koyun ve keçi etleri:
- - - - - Kemikli
- - - - - Kemiksiz
- - - - Ren geyiği eti
- - - - Diğerleri
- - - Sakatat:
- - - - Evcil domuzlara ait olanlar:
- - - - - Karaciğerler
- - - - - Diğerleri
- - - - Sığırlara ait olanlar:
- - - - - Kalın ve ince etek
- - - - - Diğerleri
- - - - Koyun ve keçilere ait olanlar
- - - - Diğerleri:
- - - - - Kümes hayvanlarının karaciğerleri:
- - - - - - Kaz ve ördeklerin yağlı karaciğerleri (tuzlanmış veya salamura edilmiş):
- - - - - - - Kaz karaciğeri
- - - - - - - Ördek karaciğeri
- - - - - - Diğerleri
- - - - - Diğerleri
- - - Et veya sakatatın yenilen un ve kaba unları
|