Ana Sayfa Yap         Sık Kullanılanlara Ekle           İletişim    



HAVA DURUMU

MAKALELER


Erken Seçime 20 Gün Kaldı. Ne Olacak

 

Bursa, 10.Ekim.2015
 
ERKEN SEÇİME 20 GÜN KALDI. NE OLACAK?
 
                Seçimlerden hemen sonra Temmuz ayında yazdığım yazıda bir takım paylaşımlarda bulunmuştum.
                Kısaca, muhalefetin iktidar olmak istemediğini, mevcut hükümetin iktidar olmasını istediklerini, GİDİŞAT NEREYE PİYASALAR NE OLACAK isimli yazımda dile getirmeye çalışmıştım.
                Nitekim, güya yapılan bir takım hükümet kurma çalışmalarından sonra, erken seçime karar verildi, bu arada Türkiyede hiç ama hiç istenmeyen olaylar meydana geldi.
                Dolar 3 lira sınırına geldi, psikolojik sınırı aştı, bundan sonra ne olur? Yapılacak seçim sonucuna bağlı.
                İhracat ve tabii ithalat duraladı Artış durdu.
Sınai üretim yerinde saymaya başladı.
Suriye krizi aldı yürüdü, Mısırla ilişkiler bozuk. İrana ambargolar bitti, ama Türkiye İran ilişkilerinin geleceği biraz sorunlu görünüyor.
Fırsattan istifade , bölücü terör örgütü bütün kötü niyetini gösterdi, çook şükür Türk devleti, polisi, silahlı kuvvetleri bunlara karşı hak ettikleri gibi hareket etmeye başladılar.
Anketler, seçim sonuçlarını flu gösteriyor.
Tek parti iktidarı mı yoksa koalisyon mu olacak? Seçime kalan son 15 günde bu düğüm çözülecek, şu anda ne söylesek boş.
Ancak, tek parti iktidarı olmazsa, ekonominin daha da bozulacağı, istikrar diye bir şey kalmayacağı ortada.
Bugün, daha fazla yazmak istemiyorum. Seçime 20 gün kala bundan sonrası için seçmenin sağduyusu önemli diyorum.
Bizim mali konulara gelecek haftadan itibaren devam edeceğimi umuyorum. .
Cevdet Akçakoca
Yeminli Mali Müşavir

AKÇAKOCA Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti.

Adres:      Kükürtlü Mh. 3. Kardelen Sokak, Yıldız Apt. Sitesi Yıldız Apt. Blok No. 2A Osmangazi/Bursa

                 
29 Ekim Mah. Muammer Aksoy Cad. Kirmikil İş Merkezi No:26 /18 ve 22 Nilüfer /Bursa

Tel:           (0224) 233 28 20

E-Posta:   cevdeta@cevdetakcakoca.com  -   akcakoca@superonline.com



Her hakkı saklıdır. 2010 www.akcakocaymm.com.tr

Web Tasarım   
www.MuhasebeTR.com